Nieuws & promo

 

Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december tot en met woensdag 3 januari. Wij wensen jullie alvast zeer fijne feestdagen toe!

 

 

NIEUW in onze toonzaal!!!

 

Cocoon Table van Happy Cocooning

De Cocoon Table is een eigentijdse oplossing om gezellig buiten te genieten van een open haard tijdens de zomermaanden zonder rook of vonken. Verleng de avonden met warmte en gezelligheid ! De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren zoals zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en in diverse afmetingen. De Cocoon Tables lijken op het eerste oog gemaakt van beton maar in werkelijkheid zijn ze gemaakt van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. Het gezellige vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel ! De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvs bedieningspaneel. De Cocoon Tables worden geleverd inclusief 4 stammetjes, 6 kg lavastenen, een PVC-beschermhoes, gasdrukregelaar 30 mBar en een 250 cm lange CE-goedgekeurde rubberen gasslang. TIP. Creëer nog meer gezelligheid door de vele verkrijgbare originele accessoires !

De Cocoon Table RVS/Teak  van Happy Cocooning is vervaardigd uit teak in combinatie met RVS. De vuurtafel geeft door het gebruik van teak een natuurlijke uitstraling en kan daardoor bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden.

 

 

 

Ofyr

OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap. De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot chique restaurantterras. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit elegante kunstwerk in een warme, gastvrije plek om te koken en gasten te vermaken..

Het unieke design van de OFYR zorgt niet alleen voor een showcooking effect maar is ook erg functioneel!  Zo heeft de bakring rondom verschillende temperaturen (warmer naar het midden toe) en is ze ook iets hellend naar binnen gemaakt zodat alle sappen etc het vuur inlopen en dus opbranden.  Het toestel is dan ook uiterst onderhoudsvrij.  Het is opgebouwd uit 3 losse stukken die steeds verplaatsbaar zijn.

 

   

 

 

      

                                            Momenteel in promotie!!!                                                       

 

Wanders Fuma

Toonzaalmodel/Hout
U aangeboden voor: € 1590,00 incl BTW

 

Dovre 640 CB

Toonzaalmodel/Hout
U aangeboden voor: € 1590,00 incl BTW

 


 

 

IfIre Igreen 75/55 inbouwhaard

Toonzaalmodel/Geribd binnenwerk
U aangeboden voor: € 1990,00 incl BTW 

 

Bellfires Corner Bell Large

Toonzaalmodel/gas
U aangeboden voor: € 2990,00 incl BTW

 

 

 

 

Salzburg Nordpeis

Toonzaalmodel/Hout
U aangeboden voor:€ 1590,00 incl BTW