Content for id "haarden" Goes Here

Terrasverwarmers

Op een koude zomeravond er toch warm bijzitten? Kies dan uit een van de modellen uit ons gamma voor bij u op het terras.

 

Fuego

De Fuego terrasverwarmer is:

  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Handig verplaatsbaar d.m.v. wielen

 

Deze elegante terrasverwarmer zorgt voor een sfeervolle verlichting en aangename gezellige warmte, zodat u zowel op een lange zomeravond als tijdens de koudere maanden steeds optimaal van uw terras kan genieten. Het optioneel verkrijgbare zijtafeltje biedt plaats voor een drankje of voor een asbak waardoor de Fuego ook in de 'rokershoek' zeer gewaardeerd wordt. Rokers zijn de bezielers van de Fuego. Er werd gezocht naar een stijlvolle manier om bij een aangename warmte een sigaret op te steken.

De Fuego terrasverwarmer is bovendien:

  • Een eyecatcher aan de ingang van uw restaurant of zaak.
  • Licht- & warmte bron in een stadstuin.
  • Een meerwaarde voor uw terras, zowel zakelijk of privé.

De Fuego zorgt altijd voor gezelligheid en een warm gevoel!

 

 

Spartherm

De Fuora-terrasverwarmer van Spartherm is een tuinhaard op gas en  een "must have" voor de zomer!

De Fuora is een stijlvolle gasgestookte buitenhaard. Ook leverbaar op propaangas. De gasfles kan onder de brander geplaatst worden. Deze haard heeft een erg mooi vuurbeeld en is van 4 zijden te bekijken en is daarom een echte verrijking voor uw terras!

  • Leverbaar in zwart, wit en terra
  • Zowel een ronde als een vierkante uitvoering beschikbaar
  • Inclusief LavastenenTerrasverwarming op pellets

De POB Faro is de eerste terrasverwarmer op pellets. Het is het ideale alternatief voor bestaande systemen op gas of elektriciteit.

De POB Faro valt op vanwege zijn elegant en modern design en zijn hoge gebruiksvriendelijkheid. De warmte wordt verspreid door convectie en straling. Met 7 kg pellets geniet u van 5 uur heerlijke warmte.

Hij heeft dezelfde voordelen als klassieke systemen, maar de nadelen van klassieke terrasverwarmers vallen weg. Zo zijn pellets als hernieuwbare brandstof goedkoper en milieuvriendelijker. Ze zijn ook veiliger en veel makkelijker te stockeren dan zware, logge gasflessen en de rookproductie zoals bij hout is er bij deze toestellen niet.

De POB Faro kan optioneel uitgebreid worden met een paddenstoel, voor meer straling, en een tafeltje.